Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

Egy döntetlen, egy vereség!

2017. április első hétvégéjén rendezték meg az Építők sporttelepén a fiú U12-es bajnokság soron következő fordulóját.

Csapatunk az ASI és a Mikolik csapataival csapott össze.

Sajnos a mérkőzés előtt derült ki hogy a hívott 12 gyerekből 2 nem jön. Annak ellenére, hogy kevesebben voltunk és fizikálisan is erősebb ellenfelekkel játszottunk, nem feltartott kézzel mentek fel a fiúk a pályára. Az ASI kezdte jobban a mérkőzést, 3-1 re elhúzott. De aztán három gólt lőttünk zsinórban. Az egész mérkőzésre ez volt a jellemző. Egyik csapat sem tudott nagyon elmenni a másiktól, mert az ellenfél hibáit mindkét csapat kegyetlenül kihasználta. A játék végén is döntetlen lett az eredmény.

A fiúk nagyon szépen néha már türelmesen dolgoztak. Sok erőt elvett a támadásban az állandó betörés, illetve a védekezésben a sok fault és szabálytalanságok.

Egy mérkőzés pihenővel mentünk, a Mikolik elleni "csatába". A fiúk ezen a mérkőzésen is sokat dolgoztak, mind támadásban, mind védekezésben. A mérkőzés háromnegyedéig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az utolsó 10 percben elfáradtunk és így a végére 8 góllal jobbnak bizonyult az ellenfél.

Mérhetetlenül büszke vagyok a csapatra, és a fiúk is büszkék lehetnek magukra, mert akartak, hajtottak és kitették a lelküket a pályára! Nagyon jó volt az edzőtöknek, lenni ezen a két meccsen! Köszönöm. Szuperek voltatok! A szülőknek-kiváltképp az anyukáknak- köszönöm szépen a szurkolást és a szállítást!


Forrás: hortse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf