Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

U8-as csapatunk a Party - Co. kupán járt!

Party – Co kupán járt U8-as csapatunk!

A Tavaszi szünet sem telhetett el a gyerekek számára kézilabda nélkül. Április 13-án az érdi Treff csarnok adott otthont a Party-Co kupának, ahol U8-as leányaink voltak érdekeltek.

Az első meccset a Fradi csapatával vívtuk. Kissé megilletődötten kezdtünk. Ellenfelünk sorozatos faltokkal törte meg a játékunkat, bizonytalanított el minket. Sajnos az első félidőben akkora hátrányt szereztünk, hogy azt a másodikban már behozhatatlan volt.

A Második meccsen a Dunavarsány csapatával mérkőztünk meg. Az első félidő 5-0 volt az ellenfél javára. Majd félidőben megbeszéltük a dolgokat és egy lehengerlő kezdés után 10-5-re vezettünk. A végjátékban elfogyott az erő, meg már a koncentráció is ki-kihagyott. 14-12-re nyert ellenfelünk.

A harmadik meccset-helyosztót- az 5.6-helyért játszottuk a Ócsa csapatával. Végig vezetve, védekezésben és támadásban is harcosabbak voltunk ellenfelünknél. Így a lányok nagy örömére nyertünk és az 5.helyen végeztünk.

Összességében nagyon sokat fejlődött a csapatjáték, már ez alatt a három meccs alatt is. Örültem, hogy mindenki eredményes volt, és a védekezésben sem voltunk már a harmadik mérkőzésen előzékenyek.

Hajrá Csepeli KSE!


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf