Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

Egy győzelem, Egy vereség

U12-es csapatunk hétvégén két mérkőzést játszott az U12-es bajnokságban.

Keller Andrea értékelt:

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az U12-es fiúk októberi fordulóját, a Kruj csarnokban. Fiaink most is két mérkőzést játszottak a Mikolik és a Körte csapatával.

Az első meccsen nagyon megilletődve kezdtünk. Helyzeteket kialakítottunk, de az utolsó pillanatban mindig hiányzott valami kis plusz, ami miatt nem sikerült gólra váltanunk azokat. Ezekből gyors gólokat kaptunk. A félidőben megpróbáltuk rendezni a sorokat és a második játékrész már sokkal szorosabb volt. A Mikolik győzelmét nem veszélyeztettük ugyan, de a második félidő szoros volt.

A Körte csapatától a tavalyi bajnokságban szoros mérkőzéseken ugyan, de vereséget szenvedtünk. Idén kíváncsian vártam az összecsapásunkat. Már az első pillanattól kezdve látszott, hogy a fiúk sokkal kreatívabbak és kombinatívabbak ellenfelüknél. Az első félidő első , még fej-fej mellett haladtak a csapatok, de fokozatosan elhúztunk. A második félidőben növeltük előnyünket és végül magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon örültem, hogy minden mezőnyjátékos lőtt gólt, illetve kapusaink is remekül teljesítettek. A győzelmünkhöz nagyban hozzájárultak lelkes szurkolóink.

Köszönjünk szépen a bíztatást!


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf