Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

Folytatódtak a Gyermekbajnokság kűzdelmei!

Keller Andrea értékelt:

Kevésbé jó előjelekkel vágtunk neki a hétvégi U12-es fordulónak. Betegségek miatt kevesen voltunk edzéseken. Azt számoltam, hogy hétvégi meccseken 7-en csere nélkül leszünk, de szerencsére többen vállalták a játékot a betegek közül, így kilenc fővel vágtunk neki a márciusi fordulónak, ahol a Körte és a Kispest csapatai ellen léptünk pályára.

Csepel- Körte

Az első félidőben végig vezetett az ellenfél, mi csak futottunk az eredmény után. Hibáinkat ellenfelünk remekül kihasználva megérdemelten vonulhatott 3 gólos előny birtokában a szünetre. A szünet a mi csapatunknak is kellett, hogy rendezzük a sorainkat. Egy kis védekezésbeli változtatással és a helyzetek jobb kihasználásával, a második félidő elején utolértük ellenfelünket, sőt 4 gólos előnyre tettünk szert. a sorcsere után feljött ránk a Körte, de küzdős, magabiztos játékkal és egy időntúli hárított büntetővel, egy góllal nyertünk!

Kispest-Csepel

Egy mérkőzés pihenőnk volt a következő meccs előtt. A Kispest végig uralta a mérkőzést. Magabiztosan jól játszottak! Ezen a találkozón látszott, hogy a csapat nagy része még nem 100%-os. Erőtlen befejezések, eladott labdák sorozata jellemezte játékunkat. De mindenképp dicséret illeti a csapatot. Nagyot hajtottak küzdöttek. A Második félidőben mikor már láttuk és elhittük, hogy van keresnivalónk a Kispest ellen, akkor kihasználva ellenfelünk hibáit, gólt/gólokat lőttünk.

Összegezve elmondható, hogy a fiúk mentek, hajtottak, küzdöttek EGYÜTT! Nagyon jó volt a kispadon edzőnek lenni! Remélem a következő fordulóban már mindenki egészséges lesz, és ugyanilyen hozzáállással jó eredményt érhetünk el. Szuper volt fiúk! Hajrá Csepel!!!

Hegyi Zsolt (szülő)értékelése:
"A mai fordulón a gyerekek mindkét meccsen hatalmasat küzdöttek. Nem volt elvesztett labda, kúsztak-másztak minden labdáért úgy, hogy többen betegen léptek pályára. Olyan gyerekek is bátran játszottak, védekeztek, ütköztek, kapura törtek, kapura lőttek, akiktől eddig még nem láttam hasonló játékot. A kapusok is időnként bravúrokat mutattak be.

Meg is volt az eredménye, hisz a Körte elleni meccset drámai küzdelemben egy góllal megnyerték.

A Kispest ellen is szép játékot láthattunk a csapattól az utolsó percig, de a dobások pontosságában tapasztalt különbség, a védekezésben elkövetett időszakos koncentráció kiesés, a létszám fölény és a betegség miatti fáradság a Kispest győzelméhez vezetett.

De erre a vereségre is büszke lehet a csapat, mert mindent megtett mindenki a tisztes helytállásért és akkor is küzdött a csapat, amikor már egyértelmű volt, hogy nincs esély a győzelemre!

Csak így tovább, hajrá Csepel!


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf