Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

Felkészülési tornán vett részt U9-es és U12-es csapatunk!

Február 25-én Bugyi község új csarnokában rendeztek felkészülési tornát, amire mindkét korosztályunk meghívást kapott.

Az U9-es fiúk eggyel nagyobb korosztályban méretették meg magukat. Ellenfeleink a XVI. kerület csapata és a Bugyi SE 10-11 évesei voltak. Nagy pályán játszottunk. A kezdeti bizonytalanságok ellenére jól vették a kisebbek az akadályt. Mentek, hajtottak, küzdöttek. Jó előkészítése volt ez a torna a következő évi bajnokságnak, amikor is már nagy pályán bizonyíthatnak majd a fiúk. Valamint megmutatta miben kell még fejlődnünk, és ez a csapatjáték. Nagyon örültem annak, hogy gólt-gólokat szereztünk nálunknál nagyobb fiúk ellen. Sőt volt olyan - Deák András-, aki első góljait lőtte! Nagyon jól éreztük magunkat. Végül a 3. helyen zártunk. A gyerekek egy-egy bronzéremmel lettek gazdagabbak.

A "nagyok" szintén a XVI. kerület és a Bugyi csapataival mérkőztek meg. Sajnos nem volt teljes a csapat, mert még mindig betegségek tizedelik a gárdát. Azt hiszem ez a felkészülési torna is megmutatta hol tartunk, remélhetőleg ezen a héten egy két hibát tudunk javítani.

Mindkét mérkőzésre jellemző volt, hogy helyzeteinket nem vagy csak nagyon rossz százalékban használtunk ki, amiből a másik csapat sorozatosan könnyű gólt/gólokat lőtt. Kapusaink ziccereket kaptak, amit nem igazán tudtak hárítani. Ez felőrölte a csapatot. Ennek ellenére voltak olyan teljesítmények, amiket ki lehet emelni. Nagyon tetszett Torma Álmos játéka bizonyos periódusokban. Motiváltan játszott és ennek meg is lett az eredménye gólokban kifejezve. A kapuban Szekeres Szabolcsot is kiemelném, hiszen nagyon jó teljesítményt nyújtott.

A hétvégi fordulón több hittel és akarattal kell felmenni a pályára. Akaratosabbnak, erőszakosabbnak kell lennünk, hogy eredményeket érjünk el.

Köszönöm a szülőknek a szurkolást!


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf