Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

A Sulikézi fesztiválon jártunk

A „Sulikézi Fesztivál”-on vettek részt legkisebbjeink.

2018.02.18-án a Szárcsa Iskola elsősei fiúk és lányok egyaránt a Sport 11-ben méretették meg magukat a „Kézilabda az iskolában” program keretein belül. Fiúk és a lányok is két-két mérkőzést játszottak. Az új rendszerben történő mérkőzés lebonyolítás nagyon jól működött! A gyerekek izgatottan várták a meccseket. Sajnos a betegségek az utolsó pillanatban egy két gyereket ledöntöttek a lábáról, de ez a tény még inkább összehozta a csapatot. Küzdöttek hajtottak egymásért.

És hogy ki nyert? Szerintem mindenki! Gyerekeknek volt sikerélményük gólt/gólokat lőttek, kapuban védett a mindenkori kapus, labdát szereztek faultoltak, a szülők nagyon büszkék voltak és látva csemetéik örömét ők is örültek, és az edző is elégedett lehetett. Nagyon jó képet kaptam arról hol tartunk most, a jövőben min, kell javítani!

Nagyon örültem, hogy a gyerekeket, rengeteg hozzátartozó kísérte el. Az egyik szülő még ki is segítette a rendezőket. Egy kis időre felvette Patti jelmezét! Köszönöm a gyerekeknek a részvételt, a szülőknek a szurkolást és a rugalmas hozzáállást! Szuper jó volt! Már nagyon várjuk a következő fordulót!


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf