Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

Kedves Látogatók!

A legkisebbek Kecskeméten vettek részt a Sulikézi Fesztivál második fordulóján.

Keller Andrea értékelt:

Amikor megérkeztünk már ment az esemény. Egy nagyon jó hangulatú rendezvénybe csöppentünk ismét. Ismételten futó óra mérte a 2x10 perces összecsapásokat. A lányok kezdték meg a szereplést. Nagyon bátran és ügyesen játszottak. Visszaköszönt az, hogy kis teremben edzünk és 3 lépés után lőni kell, mert ott a kapuelőtér vonal. De itt, egy kicsit messzebb volt a kapu. Ezért fordulhatott az elő, hogy félpálya környékéről durrogtattunk.
Az első mérkőzés után elmentünk sétálni, fagyizni, és felfedeztük Kecskemét gyönyörű főterét a Cifra palotát, és a Palacsintafesztiválon is végigrohantunk, ahol katonákkal is készítettünk fényképeket. Mire visszaértünk a csarnokhoz, egy kis átmozgatás után már a második meccsünk is kezdetét vette. Nagyon lelkesen és bizonyos időszakokban sok faulttal játszottak a lányok. A kapuba bárkit betehettem, nagyon ügyesen mozgott és remekül védett. Támadásban több embernek kell felnőni a feladathoz, de jó úton haladunk. Eredményt nem számoltak a szervezők itt a játék volt a lényeg.
Összességében nagyon hasznos volt ismét ez a két mérkőzés, lemérhettük, hol tartunk és megmutatta, miket kell még javítanunk!

A fiuk mérkőzéseire már a délutáni órákban került sor. Nagyon örültem neki hogy viszonylag sokan voltak és az elmúlt fordulóról betegség miatt hiányzók is átélhették első perceiket a pályán, megérezhették a jó hangulatú torna atmoszféráját. Mindkét mérkőzéséről elmondható, hogy sokkal bátrabban játszottak. Jobban felvállalták az ütközéseket. Amit hiányoltak az az volt, hogy nagyon rövidek voltak a mérkőzések, ők bírták volna a hosszabb játékidőt is.

Ismét egy szép, tartalmas, családbarát napot zártunk az MKSZ rendezésében. Köszönjük szépen és izgatottan várjuk a júniusi boglári fordulót!

Köszönöm a szülőknek a szurkolást és a képeket is!


Forrás: hortse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf