Csepeli Kézilabda SE.
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..

CSEPELI KÉZILABDA SE.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a csepeli kézilabdát.
Csepeli Kézilabda SE
Adószám: 18244944-2-43    KÖSZÖNJÜK !

Mostanában történt

U9-es fordulót rendeztek!

A hétvégén rendezték meg az U9 fiúk utolsó előtti fordulóját a 2017/18 szezonban. Az Emericus és Kézi UP csapataival játszottunk.

Az első meccs elég szorosnak indult, felváltva estek a gólok. Csak a szerencsén múlt, hogy az ellenfél vezetett a szünetben 2 góllal. A második félidőben is rengeteget hibáztunk, és ellenfelünk magabiztosan, helyzeteit kihasználva egyre növelte előnyét. A végén 10 gólosra duzzadt ellenfelünk előnye. A mutatott játék képe alapján nem volt ennyi a két csapat között. Sajnos a helyzetkihasználásunk még mindig problémát jelent.

A második mérkőzés előtt, megbeszéltük, hogy mi volt jó és min kellene javítanunk. Ám amikor a pályán meglátták az ellenfelet a fiúk, megijedtek. Csak egyetlen ember küzdött harcolt, ment. Sajnos egy emberrel nem lehet mérkőzést nyerni. Ellenfelünk jobb volt. Sokkal. De az nem megoldás hogy feladjuk a mérkőzést.. A második félidő végére egy-két ember még csatlakozott a végig hajtó Nagy Brendonhoz, de ez édes kevés volt.

A következőkben a cél hogy ne legyen ilyen többet a pályán. El kell érnünk, hogy önbizalmuk legyen a gyerekeknek, de ne csak a pályán kívül.


Forrás: csepelikse


Még több hír a kézilabda világából
Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2016 by MProf