Csepeli Kézilabda SE.
  • KÉZILABDA AZ ÉLETÜNK..
  • Tudj meg mindent a kézilabdáról

CSEPELI KÉZILABDA SE.

 

Edzők & Klubvezetés & Dokumentumok

KLUBVEZETÉS
Rédainé Horváth Rita - elnök
Halas Zoltán - alelnök
Kern Péter – elnökségi tag
Farkas Zsolt – elnökségi tag

email: csepelikezilabdase@gmail.com
Telefon: +36 20 552-0850

EDZŐK
Kisgergely Csilla - NBII Női felnőtt edző
Csajbók Sándorné - Edző Női Junior csapat
Keller Andrea – Kisiskolás csoportok és előkészítő, felzárkóztató csoport
Hang Györgyi - kapusedző

email: csepelikezilabdase@gmail.com
Telefon: +36 20 552-0850


Egykoron Csepel is a női kézilabdázás fellegvárai közé tartozott. Az elég idős csepeli sportbarátok még emlékezhetnek a birkózó csarnok mögötti aszfaltpályán lejátszott rangadókra. A Csepeli VSK női kézilabda csapat az 50’-es években három alkalommal is bajnokságot tudott nyerni (1951, 1954, 1956), de ahogy minden sportágnak, ami Csepellel kapcsolatba hozható, a kézilabdának is meg voltak számlálva a napjai. Így csak az emlékekből élünk, amikor manapság a Fradit vagy a Győrt nézzük a televíziós közvetítések alkalmával. Ezen a szomorú tényen kívánt változtatni néhány igen – a szó jó értelmében – elvakult sportfanatikus, amikor Berkes Sándor elnök vezetésével 2001. őszén megalakult a Csepeli Kézilabda Sportegyesület.

A klub fő profilja a kezdetekkor és most is az utánpótlás-nevelés, amely szellemében már óvodás kortól várják a sportág iránt érdeklődő lányokat. A legkisebbek a szivacskézilabdával kezdik, majd 12 éves kortól jöhet a kézilabda és a gyermekbajnokság.

A klub a heti három edzés mellett versenyezteti is a gyerekeket a Gyermekbajnokásgban és a legkisebbeknek kiírt Kisiskolásbajnokságban, sőt vidéki kupákra is utaznak a korosztályos csapatok.

Csepeli Kézilabda Sport Egyesület - Copyright © 2015 by MProf